top of page
Nyheter

Anmälan är öppen till vårt höstprojekt!

Vill du bli skådespelare eller filmskapare? Vill du vara med och skapa en spännande kortfilm? Då ska du anmäla dig till Filmstigens höstprojekt!


Oavsett om du vill testa att vara framför eller bakom kameran är detta projektet för dig! Vi kommer att träffas ett antal gånger under hösten för att skapa och producera en kortfilm tillsammans – från manus till färdig film. Filmprojektet börjar den 20/9 och avslutas med en gemensam filminspelning i november!


Vem kan anmäla sig? Projektet riktar sig till dig som är mellan 13-19 år och boende i Hälsingland.


När och var? Filmstigens träffar äger rum i följande kommuner: Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig, Bollnäs och Söderhamn. Du behöver bara delta i de träffar som äger rum i just din kommun, men du är välkommen att ta del av flera träffar om du vill. All info om datum, tid och plats finns i kalendern på www.filmstigen.se


Vad kostar det? Det är gratis att delta men föranmälan krävs. Platserna i projektet är begränsade och först till kvarn gäller, så se till att anmäla dig i god tid.



Filmstigen drivs av Studieförbundet Bilda med stöd från Region Gävleborg och Svenska Filminstitutet samt Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Nordanstig och Ljusdals kommun.



Recent Posts

See All

Anmälan är öppen till Filmstigens Sommarläger 2024!

Anmälan är nu öppen till Filmstigens Sommarläger 2024! Under fyra fullspäckade dagar i sommar får du chansen att prova på allt inom filmskapande! Du får lära dig om skådespeleri framför kameran, manus

bottom of page