top of page
Nyheter

Anmäl dig till Filmstigens Vårprojekt!

Nu börjar Filmstigens vårprojekt!

Vill du bli skådespelare eller filmskapare? Vill du vara med och skapa en spännande kortfilm? Då ska du anmäla dig till Filmstigens vårprojekt! Oavsett om du vill testa att vara framför eller bakom kameran är detta projektet för dig! Vi kommer att träffas ett antal gånger under våren för att skapa och producera en kortfilm tillsammans - från manus till färdigklippt film. Filmprojektet börjar den 12/4 och avslutas med en gemensam filminspelning i juni! Vem kan anmäla sig? Projektet riktar sig till dig som är mellan 13-19 år och boende i Hälsingland. När och var? Vår första träff äger rum online via Zoom kl 17.00 - 18.30 den 12/4. Följande träffar kommer att ske delvis fysiskt och delvis online, beroende på myndigheternas restriktioner.

Vad kostar det? Det är helt gratis att delta men föranmälan krävs. Platserna i projektet är begränsade, så se till att anmäla dig redan idag! Filmstigens fysiska träffar äger rum i följande kommuner: Hudiksvall, Ljusdal, Nordanstig och Bollnäs. Du behöver bara delta i de träffar som äger rum i just din kommun, men du är välkommen att ta del av samtliga träffar om du vill. Mer info om datum och platser finns under fliken schema här ovan. Ps. Du som deltar detta projekt har förtur i anmälan till vårt sommarläger i augusti!

Anmäl dig här: https://www.bilda.nu/arr/1087882/filmstigen-138830Recent Posts

See All

Anmälan är öppen till Filmstigens Sommarläger 2024!

Anmälan är nu öppen till Filmstigens Sommarläger 2024! Under fyra fullspäckade dagar i sommar får du chansen att prova på allt inom filmskapande! Du får lära dig om skådespeleri framför kameran, manus

Comments


bottom of page